Apple Watch szilikon szíj Karl Lagerfeld 38/40mm KLAWMSLKP rózsaszín

Cikkszám: EAN_3666339031626
AZONNAL RAKTÁRON
Apple Watch szilikon szíj  Karl Lagerfeld  38/40mm KLAWMSLKP rózsaszín
Apple Watch szilikon szíj Karl Lagerfeld 38/40mm KLAWMSLKP rózsaszín
Cikkszám: EAN_3666339031626
AZONNAL RAKTÁRON
9 900 Ft

Karl Lagerfeld szilikon szíj az Apple Watch felhasználók számára.

Karl Lagerfeld szilikonszíj – A Karl & Choupette Heads Collection egy egyedülálló Apple Watch szíjsorozat, amely stílusos és divatos megjelenést biztosít.

A szíj kiváló minőségű szilikonból készült, és a legendás tervezőre utaló grafikával díszített. A Karl Lagerfeld kollekció kiegészítői kiváló választás azok számára, akik egyedi dizájnt keresnek luxus stílusban.

A termék a Karl Lagerfeld licence alapján készült.

Leírás:
Típus: Szíj
Anyaga: Szilikon
Kompatibilitás: Apple Watch 38/40 mm

 


 

 

 

Különösen fontos számunkra, hogy a vásárlóink biztonságban érezzék magukat, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vásárlás folyamata zökkenőmentes és biztonságos legyen.

A fizetési folyamatot SSL titkosítás segítségével védjük, így a személyes adataid és a bankkártya információid nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

Mi tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos, hogy a rendelt termékek minél előbb megérkezzenek. Ennek érdekében megbízható szállító partnereinkkel dolgozunk együtt, hogy a lehető leggyorsabban eljuttathassuk neked a megrendelt termékeket.

A mobiltrend.hu-n kizárólag eredeti, licenszes termékeket forgalmazunk. Tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos a minőség és a biztonság, ezért különösen odafigyelünk arra, hogy csak olyan termékeket kínáljunk, amelyeket a gyártók hivatalosan engedélyeztek.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a vásárlóink teljesen elégedettek legyenek a vásárlásaikkal. Ha mégis előfordulna, hogy valamiért nem vagy elégedett a vásárolt termékkel, nyugodtan jelezd nekünk, és segítünk megoldani a problémát.