FOLYAMATOS AKCIÓKKAL VÁRUNK A  SAVARIA PLÁZÁBAN SZOMBATHELYEN!

Kérdése van? Hívjon minket! +36204188577

CLEAR tok, 2 mm-es doboz IPHONE 14-hez
CLEAR tok, 2 mm-es doboz IPHONE 14-hez
3 900 Ft

CLEAR tok, 2 mm-es doboz IPHONE 14-hez

Átlátszó telefontok – CLEAR CASE 2mm BOX. Rendkívül vékony, így nem vastagítja a telefont, ugyanakkor – védi a készüléket a sérülésektől. Dobozba csomagolva.

A rugalmas TPU-ból készült tok tökéletesen illeszkedik a dedikált telefonmodellhez, ráadásul könnyen felszerelhető.

A képernyő körüli megemelt él emellett megvédi a kijelzőt a sérülésektől és a karcolásoktól.

A 2 mm-es vastagság lehetővé teszi, hogy megőrizze okostelefonja eredeti formáját anélkül, hogy megvastagodna.

A rendszerkivágások könnyű hozzáférést biztosítanak az összes porthoz anélkül, hogy az eszközzel végzett munka közben zavarna.

A teljes átlátszóság lehetővé teszi az eszköz eredeti megjelenésének megőrzését.

A hátoldalon lévő fülek megakadályozzák a vízgőz képződését

 

 

 

Különösen fontos számunkra, hogy a vásárlóink biztonságban érezzék magukat, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vásárlás folyamata zökkenőmentes és biztonságos legyen.

A fizetési folyamatot SSL titkosítás segítségével védjük, így a személyes adataid és a bankkártya információid nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

Mi tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos, hogy a rendelt termékek minél előbb megérkezzenek. Ennek érdekében megbízható szállító partnereinkkel dolgozunk együtt, hogy a lehető leggyorsabban eljuttathassuk neked a megrendelt termékeket.

A mobiltrend.hu-n kizárólag eredeti, licenszes termékeket forgalmazunk. Tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos a minőség és a biztonság, ezért különösen odafigyelünk arra, hogy csak olyan termékeket kínáljunk, amelyeket a gyártók hivatalosan engedélyeztek.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a vásárlóink teljesen elégedettek legyenek a vásárlásaikkal. Ha mégis előfordulna, hogy valamiért nem vagy elégedett a vásárolt termékkel, nyugodtan jelezd nekünk, és segítünk megoldani a problémát.

AZONNAL RAKTÁRON
3 900 Ft
Adatok
Készülék típus
Apple Iphone 14
Márka
CLEAR
Cikkszám
EAN_5903396163890