FOLYAMATOS AKCIÓKKAL VÁRUNK A  SAVARIA PLÁZÁBAN SZOMBATHELYEN!

Kérdése van? Hívjon minket! +36204188577

Devia fali töltő Smart PD 20W 1x USB-C fehér + Lightning - USB-C kábel
Devia fali töltő Smart PD 20W 1x USB-C fehér + Lightning - USB-C kábel
4 490 Ft

Devia fali töltő Smart PD 20W 1x USB-C fehér + Lightning - USB-C kábel

A 3A maximális áramerősségével a Devia Smart PD 20W egy fejlett hálózati töltő egyetlen C típusú USB-aljzattal. Elegendő energiát biztosít a legnagyobb elérhető mobileszközök gyors feltöltéséhez, és egy további C-típusú/8 tűs kábel lehetővé teszi, hogy a vásárlás után azonnal használhassa. A 20 W-os teljesítmény a legújabb iPhone töltésére szolgál. A felhasznált strapabíró anyagokból a töltő évekig szolgálja tulajdonosát.


 

 

 

Különösen fontos számunkra, hogy a vásárlóink biztonságban érezzék magukat, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vásárlás folyamata zökkenőmentes és biztonságos legyen.

A fizetési folyamatot SSL titkosítás segítségével védjük, így a személyes adataid és a bankkártya információid nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

Mi tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos, hogy a rendelt termékek minél előbb megérkezzenek. Ennek érdekében megbízható szállító partnereinkkel dolgozunk együtt, hogy a lehető leggyorsabban eljuttathassuk neked a megrendelt termékeket.

A mobiltrend.hu-n kizárólag eredeti, licenszes termékeket forgalmazunk. Tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos a minőség és a biztonság, ezért különösen odafigyelünk arra, hogy csak olyan termékeket kínáljunk, amelyeket a gyártók hivatalosan engedélyeztek.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a vásárlóink teljesen elégedettek legyenek a vásárlásaikkal. Ha mégis előfordulna, hogy valamiért nem vagy elégedett a vásárolt termékkel, nyugodtan jelezd nekünk, és segítünk megoldani a problémát.

AZONNAL RAKTÁRON
4 490 Ft
Adatok
Márka
Devia
Cikkszám
6938595346293