ÚJ ESR Ice Shield tok Iphone 12 MINI kék

Cikkszám: EAN_4894240121511
AZONNAL RAKTÁRON
ESR Ice Shield tok Iphone 12 MINI kék
ÚJ ESR Ice Shield tok Iphone 12 MINI kék
Cikkszám: EAN_4894240121511
AZONNAL RAKTÁRON
5 900 Ft
Elasztikus kerettel és üveg hátlappal ellátott tok – ESR Ice Shield. Fejlett védelmet nyújt a sérülések és karcolások ellen. Tökéletesen elnyeli az ütéseket.

Az ESR Ice Shield a legmagasabb védelem garanciája – az üveghátlap akár 10 kg-ig elnyeli a nyomást, csökkentve a sérülés kockázatát.

A rugalmas TPU-ból készült keret lehetővé teszi a tok könnyű össze- és szétszerelését.

Az átlátszó hátlap nem befolyásolja a készülék eredeti megjelenését.

A tartós üveg lenyűgöző keménységű és ellenáll a karcolásoknak.

 

 

 

Különösen fontos számunkra, hogy a vásárlóink biztonságban érezzék magukat, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vásárlás folyamata zökkenőmentes és biztonságos legyen.

A fizetési folyamatot SSL titkosítás segítségével védjük, így a személyes adataid és a bankkártya információid nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

Mi tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos, hogy a rendelt termékek minél előbb megérkezzenek. Ennek érdekében megbízható szállító partnereinkkel dolgozunk együtt, hogy a lehető leggyorsabban eljuttathassuk neked a megrendelt termékeket.

A mobiltrend.hu-n kizárólag eredeti, licenszes termékeket forgalmazunk. Tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos a minőség és a biztonság, ezért különösen odafigyelünk arra, hogy csak olyan termékeket kínáljunk, amelyeket a gyártók hivatalosan engedélyeztek.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a vásárlóink teljesen elégedettek legyenek a vásárlásaikkal. Ha mégis előfordulna, hogy valamiért nem vagy elégedett a vásárolt termékkel, nyugodtan jelezd nekünk, és segítünk megoldani a problémát.