FOLYAMATOS AKCIÓKKAL VÁRUNK A  SAVARIA PLÁZÁBAN SZOMBATHELYEN!

Kérdése van? Hívjon minket! +36204188577

ESR MFI tápellátás C típusú - Iphone kábel fekete
ESR MFI tápellátás C típusú - Iphone kábel fekete
6 900 Ft

ESR MFI tápellátás C típusú - Iphone kábel fekete

1 m-es ESR kábel töltéshez és adatátvitelhez. Támogatja a Power Delivery technológiát, amely lehetővé teszi az eszközök sokkal gyorsabb feltöltését. MFI-tanúsítvánnyal rendelkezik – minden iOS-eszközön használható.

Az MFI-tanúsítvány azt jelenti, hogy a tartozék megfelel az Apple teljesítményszabványainak, és minden iOS-eszközön használható. Az Apple-nek bejelentett, a gyártó által értékesített/terjesztett MFI-tanúsítási követelményeknek megfelelő tartozékok elérhetők a Lightning Authorized Accessories nyilvános adatbázisában.

A Power Delivery technológia támogatása azt jelenti, hogy a készülék sokkal gyorsabban és hatékonyabban tölthető, mint a hagyományos kábelekkel.

Az optimális, 1 méteres kábelhossz garantálja a kényelmes használatot, és nem korlátozza a felhasználó mozgását töltés közben.

Prémium ultratartós, rugalmas anyagból készült, ellenáll a hajlításnak.

Leírás:
Csatlakozó: USB C-8 tűs (Lightning)
Hossza: 1 m

 

 

 

Különösen fontos számunkra, hogy a vásárlóink biztonságban érezzék magukat, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vásárlás folyamata zökkenőmentes és biztonságos legyen.

A fizetési folyamatot SSL titkosítás segítségével védjük, így a személyes adataid és a bankkártya információid nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

Mi tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos, hogy a rendelt termékek minél előbb megérkezzenek. Ennek érdekében megbízható szállító partnereinkkel dolgozunk együtt, hogy a lehető leggyorsabban eljuttathassuk neked a megrendelt termékeket.

A mobiltrend.hu-n kizárólag eredeti, licenszes termékeket forgalmazunk. Tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos a minőség és a biztonság, ezért különösen odafigyelünk arra, hogy csak olyan termékeket kínáljunk, amelyeket a gyártók hivatalosan engedélyeztek.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a vásárlóink teljesen elégedettek legyenek a vásárlásaikkal. Ha mégis előfordulna, hogy valamiért nem vagy elégedett a vásárolt termékkel, nyugodtan jelezd nekünk, és segítünk megoldani a problémát.

AZONNAL RAKTÁRON
6 900 Ft
Adatok
Csatlakozási típus
C - Lightning
Márka
ESR
Cikkszám
EAN_4894240072332