FOLYAMATOS AKCIÓKKAL VÁRUNK A  SAVARIA PLÁZÁBAN SZOMBATHELYEN!

Kérdése van? Hívjon minket! +36204188577

Edzett üveg SPIGEN GLAS.TR SLIM IPHONE 14 PRO-hoz
Edzett üveg SPIGEN GLAS.TR SLIM IPHONE 14 PRO-hoz
7 990 Ft

Edzett üveg SPIGEN GLAS.TR SLIM IPHONE 14 PRO-hoz

Kristálytiszta Spigen edzett üveg a lehető legszélesebb lyukasztószerszámmal, amelyet a toknak szenteltek.


A Glas.TR tökéletesen visszaadja a megjelenített színeket, és nem befolyásolja az érintés érzékenységét. Megmunkált és megerősített 0,2 mm-es edzett üvegből készült. Felületi keménysége 9H, ezért rendkívül karcálló még éles tárgyakkal (pl. billentyűkkel) való érintkezéskor is. Ezenkívül speciális nanobevonattal van bevonva, amely megvédi a képernyőt a nyomatok és egyéb szennyeződések ellen. A telepítés rendkívül egyszerű és minden felhasználó számára elérhető.


*Az üveg a lehető legszélesebb Case Friendly lyukasztószerszámmal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy kompatibilis lesz a legtöbb piacon lévő tokkal és minden Spigen tokkal.


**A kijelző éleinek különböző marása miatt a védő/üveg képernyőre helyezése után finom léggömb képződhet körülötte. Ez egy természetes helyzet, és a telefon modelljétől függ.

 

 

 

Különösen fontos számunkra, hogy a vásárlóink biztonságban érezzék magukat, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vásárlás folyamata zökkenőmentes és biztonságos legyen.

A fizetési folyamatot SSL titkosítás segítségével védjük, így a személyes adataid és a bankkártya információid nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

Mi tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos, hogy a rendelt termékek minél előbb megérkezzenek. Ennek érdekében megbízható szállító partnereinkkel dolgozunk együtt, hogy a lehető leggyorsabban eljuttathassuk neked a megrendelt termékeket.

A mobiltrend.hu-n kizárólag eredeti, licenszes termékeket forgalmazunk. Tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos a minőség és a biztonság, ezért különösen odafigyelünk arra, hogy csak olyan termékeket kínáljunk, amelyeket a gyártók hivatalosan engedélyeztek.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a vásárlóink teljesen elégedettek legyenek a vásárlásaikkal. Ha mégis előfordulna, hogy valamiért nem vagy elégedett a vásárolt termékkel, nyugodtan jelezd nekünk, és segítünk megoldani a problémát.

AZONNAL RAKTÁRON
7 990 Ft
Adatok
Készülék típus
Apple iPhone 14 Pro
Márka
Edzett
Cikkszám
EAN_8809811866568