FOLYAMATOS AKCIÓKKAL VÁRUNK A  SAVARIA PLÁZÁBAN SZOMBATHELYEN!

Kérdése van? Hívjon minket! +36204188577

Guess tok iPhone 13 Pro / 13 6,1 virágszíj
Guess tok iPhone 13 Pro / 13 6,1 virágszíj
11 900 Ft

Guess tok iPhone 13 Pro / 13 6,1 virágszíj

Guess tok iPhone 13 Pro / 13 6,1 virágszíj
Guess tok iPhone 13 Pro / 13 6,1 virágszíj
Guess tok iPhone 13 Pro / 13 6,1 virágszíj
Guess tok iPhone 13 Pro / 13 6,1" GUHCP13LHFLSD zöld kemény tokhoz, virágszíj
Ezzel a Guess Flowers pántos tokkal a divat az okostelefonodhoz is elkísér. Az új Flowers termékcsalád színes virágos stílust ölt fel feltűnő és időtlen foltokkal. Minden részletében perfekcionista, a márkalogóhoz társított héj nyomtatási minősége egyedi és páratlan megjelenítést kínál. A poliuretán és a TPU kombinációjából készült, a képernyő és a kamera körül enyhén megemelt tok tökéletes védelmet nyújt okostelefonjának a mindennapi sérülésekkel szemben. A kizárólag iPhone-ra kifejlesztett védelemmel ellátott Guess tökéletesen illeszkedik a formához, hogy eggyé váljon vele. A mobil teljes, megalkuvás nélküli használata érdekében a tok újratervezte gombjait és felszabadította a funkcionalitást. A jelenlévő kivágások szabad hozzáférést biztosítanak a portokhoz, csatlakozókhoz, kamerákhoz stb. Az okostelefon markolata még biztonságosabbá válik a kivehető nylon szíjnak köszönhetően.

 

 

 

Különösen fontos számunkra, hogy a vásárlóink biztonságban érezzék magukat, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vásárlás folyamata zökkenőmentes és biztonságos legyen.

A fizetési folyamatot SSL titkosítás segítségével védjük, így a személyes adataid és a bankkártya információid nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

Mi tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos, hogy a rendelt termékek minél előbb megérkezzenek. Ennek érdekében megbízható szállító partnereinkkel dolgozunk együtt, hogy a lehető leggyorsabban eljuttathassuk neked a megrendelt termékeket.

A mobiltrend.hu-n kizárólag eredeti, licenszes termékeket forgalmazunk. Tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos a minőség és a biztonság, ezért különösen odafigyelünk arra, hogy csak olyan termékeket kínáljunk, amelyeket a gyártók hivatalosan engedélyeztek.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a vásárlóink teljesen elégedettek legyenek a vásárlásaikkal. Ha mégis előfordulna, hogy valamiért nem vagy elégedett a vásárolt termékkel, nyugodtan jelezd nekünk, és segítünk megoldani a problémát.

Előrendelve ( 3-5 nap szállítási határidő)
11 900 Ft
Adatok
Készülék típus
Apple Iphone 13 Pro
Márka
GUESS
Cikkszám
3666339040536