Kérdése van? Hívjon minket! +36204188577

MOBIL TREND 360° csomag
MOBIL TREND 360° csomag
14 990 Ft 
9 990 Ft
ÚJ

MOBIL TREND 360° csomag

MOBIL TREND 360° csomag
MOBIL TREND 360° csomag
MOBIL TREND 360° csomag

A csomag tartalmaz: 1db Magsafe Átlátszó Telefontok + Teljeskiejlzős üvegfólia + Kamera üveg lencse védő

Prémium minőségű Magsafe átlátszó telefontokot: Ez az átlátszó tok tökéletesen illeszkedik készülékéhez, megőrizve annak eredeti formáját és dizájnját, miközben biztos védelmet nyújt a mindennapi karcok és ütések ellen.

Kamera üveg lencsevédőt: Ez a védőréteg megvédi telefonja lencséjét a karcolásoktól és a sérülésektől, így mindig éles és tiszta képeket készíthet.

Teljes kijelzős üvegfóliát: Ez a fólia garantálja, hogy telefonja érintőképernyője mindig védve legyen a karcoktól és a szennyeződésektől, miközben nem befolyásolja az érintésérzékenységet vagy a képminőséget.

A Mobil Trend 360° csomag garantálja, hogy mobiltelefonja minden része védelmet élvez, miközben megőrzi annak elegáns megjelenését és funkcionalitását. Válassza a biztonságot és a stílust a Mobil Trend 360° csomaggal!


 

A termék tartós és erős védelmet nyújt a telefonod számára. Az egyedi csomagolás jól tervezett, biztosítva, hogy a szett biztonságban megérkezzen a kézbesítés során. Az ügyfélszolgálatunk gyors és segítőkész, minden kérdésre vagy aggályra gyors választ ad.

 

Adatok
Készülék típus
iPhone 12 Mini
Cikkszám
mobilternd360_16