FOLYAMATOS AKCIÓKKAL VÁRUNK A  SAVARIA PLÁZÁBAN SZOMBATHELYEN!

Kérdése van? Hívjon minket! +36204188577

Spigen Paper Touch Pro iPad Mini 6 2022-hez
Spigen Paper Touch Pro iPad Mini 6 2022-hez
11 900 Ft
ÚJ

Spigen Paper Touch Pro iPad Mini 6 2022-hez

Spigen Paper Touch Pro iPad Mini 6 2022-hez
Spigen Paper Touch Pro iPad Mini 6 2022-hez
Spigen Paper Touch Pro iPad Mini 6 2022-hez

Írsz, rajzolsz vagy esetleg vázolsz? Ha igen, a Spigen Paper Touch kifejezetten az Ön számára készült! Az Apple iPad Mini 6 2021 vékony és erős védőfóliája természetes papírlapot imitál. A speciálisan kifejlesztett, durva szerkezet lehetővé teszi a ceruza még jobb irányítását írás vagy vázlatkészítés közben. A kiegészítő tökéletes művészek és tablet-írók számára. A Spigen Paper Touch a legapróbb részletekig finomított. Kiváló védelmet nyújt a karcolások és sérülések ellen. A precízen vágott fólia tökéletesen tapad a készülék képernyőjéhez, a matt felület pedig megakadályozza az ujjlenyomatok képződését és tükröződésmentes bevonatként működik. A telepítési folyamat egyszerűsítése érdekében a gyártó egy speciális szerszámkészletet mellékelt, amely nagyban megkönnyíti a termék összeszerelését. Ennek köszönhetően a fólia felhordása egyszerű és mindenki számára elérhető. Az egyszerű összeszerelés és a papír tökéletes utánzata lehetővé teszi, hogy teljes mértékben élvezze a termék funkcionalitását.

 


 

 

 

Különösen fontos számunkra, hogy a vásárlóink biztonságban érezzék magukat, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vásárlás folyamata zökkenőmentes és biztonságos legyen.

A fizetési folyamatot SSL titkosítás segítségével védjük, így a személyes adataid és a bankkártya információid nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

Mi tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos, hogy a rendelt termékek minél előbb megérkezzenek. Ennek érdekében megbízható szállító partnereinkkel dolgozunk együtt, hogy a lehető leggyorsabban eljuttathassuk neked a megrendelt termékeket.

A mobiltrend.hu-n kizárólag eredeti, licenszes termékeket forgalmazunk. Tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos a minőség és a biztonság, ezért különösen odafigyelünk arra, hogy csak olyan termékeket kínáljunk, amelyeket a gyártók hivatalosan engedélyeztek.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a vásárlóink teljesen elégedettek legyenek a vásárlásaikkal. Ha mégis előfordulna, hogy valamiért nem vagy elégedett a vásárolt termékkel, nyugodtan jelezd nekünk, és segítünk megoldani a problémát.

Előrendelve ( 3-5 nap szállítási határidő)
11 900 Ft
Adatok
Készülék típus
Apple ipad Mini 6 2022
Márka
Spigen
Cikkszám
8809811854657