FOLYAMATOS AKCIÓKKAL VÁRUNK A  SAVARIA PLÁZÁBAN SZOMBATHELYEN!

Kérdése van? Hívjon minket! +36204188577

Spigen Rugged Armor do tok Macbook Pro 16 2019-2021 matt fekete
Spigen Rugged Armor do tok Macbook Pro 16 2019-2021 matt fekete
24 900 Ft

Spigen Rugged Armor do tok Macbook Pro 16 2019-2021 matt fekete

Védje Notebookját a Spigen új dizájnertokkal. A Classic Fit kiváló minőségű polikarbonát és textil kombinációja, amely az egésznek osztályt és eleganciát ad. A legapróbb részletekre is odafigyelve készült, nem csak teljes mértékben védi tartozékát, de stílusos kiegészítőként is működik. Karabiner került beépítésre, hogy növelje a felhasználási lehetőségeket - a fejhallgató kulcsokkal rögzíthető a zsinórhoz vagy a nadrágban lévő övhöz, aminek köszönhetően a készlet leejtése vagy elvesztése szinte lehetetlenné válik.

 

 

 

Különösen fontos számunkra, hogy a vásárlóink biztonságban érezzék magukat, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vásárlás folyamata zökkenőmentes és biztonságos legyen.

A fizetési folyamatot SSL titkosítás segítségével védjük, így a személyes adataid és a bankkártya információid nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

Mi tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos, hogy a rendelt termékek minél előbb megérkezzenek. Ennek érdekében megbízható szállító partnereinkkel dolgozunk együtt, hogy a lehető leggyorsabban eljuttathassuk neked a megrendelt termékeket.

A mobiltrend.hu-n kizárólag eredeti, licenszes termékeket forgalmazunk. Tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos a minőség és a biztonság, ezért különösen odafigyelünk arra, hogy csak olyan termékeket kínáljunk, amelyeket a gyártók hivatalosan engedélyeztek.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a vásárlóink teljesen elégedettek legyenek a vásárlásaikkal. Ha mégis előfordulna, hogy valamiért nem vagy elégedett a vásárolt termékkel, nyugodtan jelezd nekünk, és segítünk megoldani a problémát.

24 900 Ft
Adatok
Márka
Spigen
Cikkszám
8809640256554