FOLYAMATOS AKCIÓKKAL VÁRUNK A  SAVARIA PLÁZÁBAN SZOMBATHELYEN!

Kérdése van? Hívjon minket! +36204188577

Spigen Rugged Armor tok Apple Watch 4 / 5 / 6 / 7 / SE (44 / 45 mm) fehér
Spigen Rugged Armor tok Apple Watch 4 / 5 / 6 / 7 / SE (44 / 45 mm) fehér
5 900 Ft

Spigen Rugged Armor tok Apple Watch 4 / 5 / 6 / 7 / SE (44 / 45 mm) fehér

Innovatív védőtok Apple Watchhoz. Tartós és rugalmas TPU anyagból készült, amely ellenáll a kopásnak. A termék tökéletesen testreszabott, teljesen működőképes, nem korlátozza a hozzáférést a külső portokhoz, és hatékonyan védi a készüléket a karcolásoktól vagy leesésektől. A Rugged Armor modern dizájnnal csábít! A Rugged Armor teljesítményét tesztelték, és a MIL STD 810G-516.6 szerint tanúsították, ami azt jelenti, hogy 26-szor esett le 2 méteres magasságból. Minden Spigen termék kopásállóságát és pontos illeszkedését tesztelték, hogy kiváló minőségű tokokat szállítsanak.

 

 

 

Különösen fontos számunkra, hogy a vásárlóink biztonságban érezzék magukat, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vásárlás folyamata zökkenőmentes és biztonságos legyen.

A fizetési folyamatot SSL titkosítás segítségével védjük, így a személyes adataid és a bankkártya információid nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

Mi tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos, hogy a rendelt termékek minél előbb megérkezzenek. Ennek érdekében megbízható szállító partnereinkkel dolgozunk együtt, hogy a lehető leggyorsabban eljuttathassuk neked a megrendelt termékeket.

A mobiltrend.hu-n kizárólag eredeti, licenszes termékeket forgalmazunk. Tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos a minőség és a biztonság, ezért különösen odafigyelünk arra, hogy csak olyan termékeket kínáljunk, amelyeket a gyártók hivatalosan engedélyeztek.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a vásárlóink teljesen elégedettek legyenek a vásárlásaikkal. Ha mégis előfordulna, hogy valamiért nem vagy elégedett a vásárolt termékkel, nyugodtan jelezd nekünk, és segítünk megoldani a problémát.

Előrendelve ( 3-5 nap szállítási határidő)
5 900 Ft
Adatok
Márka
Spigen
Cikkszám
8809613760378