FOLYAMATOS AKCIÓKKAL VÁRUNK A  SAVARIA PLÁZÁBAN SZOMBATHELYEN!

Kérdése van? Hívjon minket! +36204188577

Spigen edzett üveg Glas.TR Slim iPad Pro 12,9" 2020/2021 készülékhez
Spigen edzett üveg Glas.TR Slim iPad Pro 12,9" 2020/2021 készülékhez
11 900 Ft

Spigen edzett üveg Glas.TR Slim iPad Pro 12,9" 2020/2021 készülékhez

A Privacy üveg egy vékony bevonat, amelyet a gyártási és megeresztési folyamat során 9H keménységűre keményítettek. Ez karcállóvá teszi még olyan éles tárgyakkal való érintkezéskor is, mint a kulcsok vagy a kések. Az üveget oleofób és hidrofób réteg borítja, amely megakadályozza az ujjlenyomatok vagy egyéb szennyeződések megjelenését a képernyőn. Kristálytiszta és tökéletesen tükrözi a megjelenített színeket. Nincs hatással az érintésérzékenységre, és kivételesen sima, így élvezet vezetni az ujját a képernyőn. Kiegészítő funkciója a magánélet védelme - az üveg bizonyos szögben blokkolja a kijelző által kibocsátott fényt, aminek köszönhetően az ATM-ekhez hasonló hatást sikerült elérni. Az üveg különösen arra szolgál, hogy megvédje a képernyőt a karcolásoktól, és minimalizálja a képernyő sérülésének kockázatát egy váratlan esés során.

 

 

 

Különösen fontos számunkra, hogy a vásárlóink biztonságban érezzék magukat, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vásárlás folyamata zökkenőmentes és biztonságos legyen.

A fizetési folyamatot SSL titkosítás segítségével védjük, így a személyes adataid és a bankkártya információid nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

Mi tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos, hogy a rendelt termékek minél előbb megérkezzenek. Ennek érdekében megbízható szállító partnereinkkel dolgozunk együtt, hogy a lehető leggyorsabban eljuttathassuk neked a megrendelt termékeket.

A mobiltrend.hu-n kizárólag eredeti, licenszes termékeket forgalmazunk. Tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos a minőség és a biztonság, ezért különösen odafigyelünk arra, hogy csak olyan termékeket kínáljunk, amelyeket a gyártók hivatalosan engedélyeztek.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a vásárlóink teljesen elégedettek legyenek a vásárlásaikkal. Ha mégis előfordulna, hogy valamiért nem vagy elégedett a vásárolt termékkel, nyugodtan jelezd nekünk, és segítünk megoldani a problémát.

Előrendelve ( 3-5 nap szállítási határidő)
11 900 Ft
Adatok
Készülék típus
Apple Ipad Pro 12,9" (2020), Apple Ipad Pro 12,9" (2021)
Márka
Spigen
Cikkszám
8809640250361