FOLYAMATOS AKCIÓKKAL VÁRUNK A  SAVARIA PLÁZÁBAN SZOMBATHELYEN!

Kérdése van? Hívjon minket! +36204188577

Tactical Aramid tok fekete Apple iPhone 14 készülékhez
Tactical Aramid tok fekete Apple iPhone 14 készülékhez
17 999 Ft

Tactical Aramid tok fekete Apple iPhone 14 készülékhez

Tactical Aramid tok fekete Apple iPhone 14 készülékhez

 

 

 

Különösen fontos számunkra, hogy a vásárlóink biztonságban érezzék magukat, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vásárlás folyamata zökkenőmentes és biztonságos legyen.

A fizetési folyamatot SSL titkosítás segítségével védjük, így a személyes adataid és a bankkártya információid nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

Mi tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos, hogy a rendelt termékek minél előbb megérkezzenek. Ennek érdekében megbízható szállító partnereinkkel dolgozunk együtt, hogy a lehető leggyorsabban eljuttathassuk neked a megrendelt termékeket.

A mobiltrend.hu-n kizárólag eredeti, licenszes termékeket forgalmazunk. Tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos a minőség és a biztonság, ezért különösen odafigyelünk arra, hogy csak olyan termékeket kínáljunk, amelyeket a gyártók hivatalosan engedélyeztek.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a vásárlóink teljesen elégedettek legyenek a vásárlásaikkal. Ha mégis előfordulna, hogy valamiért nem vagy elégedett a vásárolt termékkel, nyugodtan jelezd nekünk, és segítünk megoldani a problémát.

17 999 Ft
Részletek
A Tactical MagForce Aramid (Kevlar) a tökéletes burkolat a telefon védelmére, valamint van benne egy beépített fémkeret, amely számos Apple MagSafe tartozékkal kompatibilis.


Az aramid szálak, amelyekből a burkolat készül, a jövő anyaga, amelyet már számos olyan iparágban használnak, amelyek rendkívüli szilárdsági és tartóssági követelményeket támasztanak és ezen felül kellemes tapintású, nem csúszik a kézben, színtartó, szélsőséges hőmérsékletnek és nyomásnak is ellenáll.


A burkolat nagyon karcálló.


Pontosan a telefon típusához készült és mindössze 0,8 mm-es vastagságának köszönhetően nem zavarja a telefon megjelenését.


Ráadásul ez a prémium anyag a legstílusosabb dekorációja lesz telefonjának.


A precíz kialakításnak köszönhetően a telefon minden csatlakozója és gombja elérhető marad.


A borítás a legszélsőségesebb körülmények között is védi a telefont, a sarkokban a burkolat további megerősítettsége, hogy a lehető legjobban megvédje a telefon legsérülékenyebb részét.


A burkolat belsejében beépített fémkeret, használható mágneses tartóval például autóban, ami nem akadályozza meg a vezeték nélküli töltést.


Aramid alias Kevlar az acél helyettesítésére jött létre. Hamarosan azonban széles körben elterjedt számos olyan iparágban, ahol rendkívüli szilárdsági igények vannak.


Hőmérséklet-stabilitásában és kivételes szilárdságában kitűnik. Használják például golyóálló mellények, katonai védősisakok és különféle sporteszközök gyártására.


Tactical Premium gondoskodás


Élettartamra szóló garancia 


Mi is gondolunk és törődünk a környezettel. Ennek érdekében minden terméket újrahasznosított papírból készült csomagolásba csomagolnak.


Jellemzők


- prémium aramid (Kevlár) szálból készült


- a jövő rendkívül erős és tartós anyaga


- rendkívül karcálló


- szín stabil


- vastagsága mindössze 0,8 mm


- Beépített fém keret az Apple MagSafe tartozékokhoz vagy az autóban található mágneses tartóhoz


- minden gomb és csatlakozó teljesen elérhető marad
Adatok
Gyártó
TACTICAL
Szín
fekete
Kompatibilitás
Apple Iphone 14
EAN
1266410000002
Készülék típus
Apple Iphone 14
Márka
TACTICAL
Cikkszám
126641