FOLYAMATOS AKCIÓKKAL VÁRUNK A  SAVARIA PLÁZÁBAN SZOMBATHELYEN!

Kérdése van? Hívjon minket! +36204188577

Tápkábel számítógéphez PC / nyomtató / monitor 230V 16A 1,5 méter
Tápkábel számítógéphez PC / nyomtató / monitor 230V 16A 1,5 méter
2 400 Ft

Tápkábel számítógéphez PC / nyomtató / monitor 230V 16A 1,5 méter

Tápkábel PC-hez, monitorhoz, nyomtatóhoz, UPS-hez, kapcsolóhoz stb

A hosszú vezeték (1,2 m) kényelmes használatot biztosít.

Leírás:
Csatlakozók: 3 tűs C13 / Schuko
Hossza: 1,2 m

 

 

 

Különösen fontos számunkra, hogy a vásárlóink biztonságban érezzék magukat, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vásárlás folyamata zökkenőmentes és biztonságos legyen.

A fizetési folyamatot SSL titkosítás segítségével védjük, így a személyes adataid és a bankkártya információid nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

Mi tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos, hogy a rendelt termékek minél előbb megérkezzenek. Ennek érdekében megbízható szállító partnereinkkel dolgozunk együtt, hogy a lehető leggyorsabban eljuttathassuk neked a megrendelt termékeket.

A mobiltrend.hu-n kizárólag eredeti, licenszes termékeket forgalmazunk. Tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos a minőség és a biztonság, ezért különösen odafigyelünk arra, hogy csak olyan termékeket kínáljunk, amelyeket a gyártók hivatalosan engedélyeztek.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a vásárlóink teljesen elégedettek legyenek a vásárlásaikkal. Ha mégis előfordulna, hogy valamiért nem vagy elégedett a vásárolt termékkel, nyugodtan jelezd nekünk, és segítünk megoldani a problémát.

AZONNAL RAKTÁRON
2 400 Ft
Adatok
Márka
Tápkábel
Cikkszám
EAN_5903396087752