Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

FOLYAMATOS AKCIÓKKAL VÁRUNK A  SAVARIA PLÁZÁBAN SZOMBATHELYEN!

Kérdése van? Hívjon minket! +36204188577

Akkumulátor IPhone 13 3227 mAh LICORE
Akkumulátor IPhone 13 3227 mAh LICORE
17 990 Ft 
14 990 Ft
ÚJ

Akkumulátor IPhone 13 3227 mAh LICORE

Akkumulátor IPhone 13 3227 mAh LICORE
Akkumulátor IPhone 13 3227 mAh LICORE
Akkumulátor IPhone 13 3227 mAh LICORE
Akkumulátor IPhone 13 3227 mAh LICORE
Akkumulátor IPhone 13 3227 mAh LICORE
Akkumulátor IPhone 13 3227 mAh LICORE
A Licore akkumulátor iPhone modellekhez készült. Akár 3 évvel meghosszabbítja az okostelefon élettartamát. Valódi kapacitással rendelkezik, tökéletesen alkalmazkodik, és garantálja a számos teszttel megerősített biztonságot.

A Licore akkumulátor új életet biztosít az iPhone-nak. Gyárilag csomagolt, mentes minden korábbi töltési ciklustól, a bejelentett kapacitás pedig valós. Méretei megfelelnek az eredeti akkumulátorok méreteinek.

ALicore akkumulátor akár 3 évig is működőképes marad. Termékünk nagyon hosszú élettartama 1000 töltési ciklus - ami nagyjából 3 évnyi használatot jelent. Mi több, 1,5 éves használat után (átlagosan 500 ciklus) kapacitása mindössze 10%-kal csökken! Összehasonlító tanulmányok kimutatták, hogy a közönséges csereakkumulátorok kapacitása már 4 hónap után (átlagosan 120 ciklus) 25%-kal csökken.
ALicore akkumulátor kiváló minőséget és biztonsági garanciát jelent. Az akkumulátor számos vizsgálaton esett át a kapacitással, ütéssel, eséssel, kisüléssel, túltöltéssel, alacsony és magas hőmérsékleten való munkával kapcsolatban. Minden körülmények között hatékonyan és biztonságosan működik.

ALicore akkumulátor a túlzott kisülés elleni védelemmel van felszerelve, így amikor a telefon akkumulátora a minimális szint alá megy, a túlzott kisülés elleni védelmet biztosító védelem aktiválódik. Van ennél több is! A túltöltés elleni védelem biztosítja az akkumulátort az energia felhalmozódása ellen, ami akkor fordulhat elő, ha a mobiltelefont a teljes töltés után nem kapcsolja ki azonnal.
A Licore akkumulátor a rövidzárlat ellen is védelmet nyújt. Az ütések, amelyeknek az akkumulátor a mindennapi használat során ki van téve, nem vezetnek rövidzárlathoz. A Licore akkumulátort cseppteszteknek vetették alá, amelyek megerősítik a megfelelő működést még szélsőséges helyzetekben is. A Licore akkumulátort hővédelemmel is ellátják, hogy magas és alacsony hőmérsékleten is hatékonyan tudjon működni.
A Licore akkumulátor kettős IC egységet alkalmaz, amely ellenőrzi az akkumulátor és a mobiltelefon közötti áramáramlás stabilitását, és pontosan (1%-os pontossággal) mutatja az akkumulátor valós töltöttségi szintjét.

Azakkumulátort nagyon könnyű telepíteni. A készlet tartalmaz egy szalagot az akkumulátor könnyebb beszereléséhez.

Mit kaphat a Licore akkumulátorral?
1. 18 hónap garancia
2. kompatibilitási garancia és biztonság
3. a leghosszabb akkumulátor működési idő a piacon
4. egyszerű telepítés

Műszaki adatok:
1. nincs memóriahatás
2. Lítium-ion cellák
3. akár 1000 töltési/kisütési ciklus
4. nagy valós kapacitás
5. gyárilag becsomagolt akkumulátor
6. szerelőszalag mellékelve
7. 18 hónap garancia

 

 

 

Különösen fontos számunkra, hogy a vásárlóink biztonságban érezzék magukat, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vásárlás folyamata zökkenőmentes és biztonságos legyen.

A fizetési folyamatot SSL titkosítás segítségével védjük, így a személyes adataid és a bankkártya információid nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

Mi tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos, hogy a rendelt termékek minél előbb megérkezzenek. Ennek érdekében megbízható szállító partnereinkkel dolgozunk együtt, hogy a lehető leggyorsabban eljuttathassuk neked a megrendelt termékeket.

A mobiltrend.hu-n kizárólag eredeti, licenszes termékeket forgalmazunk. Tudjuk, hogy a vásárlóink számára fontos a minőség és a biztonság, ezért különösen odafigyelünk arra, hogy csak olyan termékeket kínáljunk, amelyeket a gyártók hivatalosan engedélyeztek.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a vásárlóink teljesen elégedettek legyenek a vásárlásaikkal. Ha mégis előfordulna, hogy valamiért nem vagy elégedett a vásárolt termékkel, nyugodtan jelezd nekünk, és segítünk megoldani a problémát.

17
17 990 Ft 
14 990 Ft
Kezdete: 2023.07.20   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 17
Megtakarítás 3 000 Ft
Adatok
Akkumulátor típusa
LICORE
Telefon típus
iPhone 13
Cikkszám
EAN_5903396207631