FOLYAMATOS AKCIÓKKAL VÁRUNK A  SAVARIA PLÁZÁBAN SZOMBATHELYEN!

Kérdése van? Hívjon minket! +36204188577

szerviz

Üdvözöljük a Mobil Savaria weboldalán! Cégünk Szombathelyen, a Savaria Plázában található, és mobiltelefonok javításával és szervizzel foglalkozik. Ha bármilyen problémája merül fel mobiltelefonjával, akkor Ön az ideális helyen jár!

Tapasztalt és képzett szakembereink garantálják, hogy gyorsan és hatékonyan javítják mobiltelefonját. Legyen szó kijelzőcsere, akkumulátorcsere, vagy bármilyen más típusú javításról, szakembereink mindent el fognak követni annak érdekében, hogy mobiltelefonja újra tökéletesen működjön.

Emellett széles körű szervizszolgáltatásainkkal állunk rendelkezésére, hogy Ön mindig kapcsolatban maradhasson a világgal. Szolgáltatásaink között szerepel a mobiltelefonok kártyafüggetlenítése, adatmentés és adatvisszaállítás, valamint az okostelefonok beállítása és telepítése.

Bízunk benne, hogy cégünk szolgáltatásai megfelelnek igényeinek, és Ön is velünk tart a mobiltelefonjának javítása és szervizelése során. Ha kérdése lenne, vagy szeretne időpontot egyeztetni a javításra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!